Com cada any, amb l’arribada de Sant Josep, al col·legi Paidos també hem volgut sumar-mos a la festa fallera amb la plantà i cremà del nostre propi monument.

La comissió de la falla de Paidos ha estat formada pels alumnes Martha Abad, Pablo Argudo, Pablo Asier, Laura Bautista, Lucía Cardona, Aida Catalá, María Colom, Ainhoa Flores, Jorge García, Blanca Gavilá, Marta González, Juan López, Alvaro Martí, Izan Martínez, María Martínez, Elena Martínez, Joan Noguera, Ainara Pedro, Paula Pérez, Marta Valero i Aitana Valero. Tots ells són alumnes de 4º de l’ESO.

La plantà del monument, fet amb els materials habituals que s’utilitzen a qualsevol falla, s’ha iniciat a les 11.30 hores del matí del divendres 16. Després de la feina, la comissió ha agafat forces amb un bon dinar i, a primera hora de la vesprada, s’ha procedit a la cremà de la falla, amb el dispar d’una traca.

La cremà ha sigut tota una festa en la que també han participat els pares i mares dels xiquets que han volgut vindre a l’escola. No ha faltat la música, amb la dolçaina i el tabalet, així com coca dolça, xocolata i bunyols per acomiadar esta jornada festiva. Amb el dia dedicat a la falla hem tancat a Paidos la Semana Cultural per Projectes 2018, dedicada enguany a l’estudi dels Drets Humans arreu els cinc continents del nostre planeta. El lema ha sigut ‘Under the same Sky’ (‘Bajo el mismo cielo’), títol del projecte europeu Erasmus + en el col·laborem junt a altres centres educatius de Gal·les, Itàlia, Bulgària i Turquia.